深圳成考首页网上报名添加到收藏夹您好:欢迎来到深圳成人高考网网 今天是:2018年01月16日 星期二

2014年深圳成人高考高起点英语习题及答案

来源:深圳成人高考    发布日期:2014-07-24    已有 人浏览过此信息

深圳大学成人高考_龙华成人高考_深圳成人高考_成考_辅导_报名_咨询_福田_机构_学校_深圳成人高考网

习题一:
Writing
 
  Directions:
 
  For this part, you are allowed 20 minutes to write a short composition of about 80 words on
 the title: Fake Commodities. Base your composition on the outline given below.
 
  1.假冒伪劣商品是个严重问题。
 
  2.一些原因导致了这种现象。
 
  3.为了扫除假冒伪劣商品,……
 
  参考答案:
 
  Fake Commodities
 
  Fake and poor quality commodities are a serious problem. Many things can be faked such 
as soybean sauce, vinegar, bicycles, and many other things. The interests of consumers are
 affected, and many enterprises keep losing money because of cheap fake commodities.
 
  There are some reasons for such a phenomenon. The major one is the desire of some people
 to “make easy money”. These people think nothing of the law of the protection of intellectual
 property rights.
 
  To get rid of fake and poor quality commodities, the government should educate people to obey
 the law of the protection of individual intellectual property rights and not to sell any fake goods. 
The government should punish severely and close down all the factories producing fake goods.
 
 
习题二、
Directions:
 
  There are 40 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices 
marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the
 corresponding letter on the Answer Sheet.
 
  1. Luckily, the fire fighters arrived and _______ the terrible fire.
 
  A. put on B. put out C. put down D. put away
 
  2. For miles and miles, I could see nothing _______ a great fire and lots of smoke.
 
  A. beside B. besides C. except D. without
 
  3. The shop assistant didn’t give me the right ________.
 
  A. change B. money C. serve D. note
 
  4. The prices of fridges have been ______ recently.
 
  A. pressed B. brought out C. cut off D. brought down
 
  5. This means the boy may be out of job for some time. In this sentence “be out of job” 
           means _______.
 
  A. be on their days off B. go outside
 
  C. lose his job D. finish his work
 
  6. The TV play we watched last night was very ________.
 
  A. frightening B. afraid C. fright D. frightened
 
  7. We took soft drinks to the _______ and our friends took beer there.
 
  A. bench B. beach C. bank D. bend
 
  8. Who will ________ the bill?
 
  A. pay B. pay for C. pay off D. pay out
 
  9. Their debts _______ 700.
 
  A. added to B. adds up C. add to D. add up to
 
  10. There is _______ bread in the cupboard, ________?
 
  A. no more…is there B. not any more…isn’t there
 
  C. no longer…is there D. not any longer…isn’t there
 
  11.—Would you please go out for a walk with us?
 
  —______, but I’m very busy now.
 
  A. Of course not B. I’d like to C. That’s all right D. That’s right
 
  12.—Can I get you a cup of tea?
 
  —______.
 
  A. That’s very nice of you B. With pleasure
 
  C. You can, please D. Thank you for the tea
 
  13.—When can I call on you, afternoon or evening?
 
  —________. I’ll be at home all the time.
 
  A. Any B. Either C. Both D. Neither
 
  14.—Has anyone seen my glasses?
 
  —________.
 
  A. Here it is B. It is here C. Here are they D. Here they are
 
  15.—May I use your phone?
 
  —_______.
 
  A. No, I don’t mind B. Yes, you do it
 
  C. Yes, my pleasure D. I’m afraid not
 
  16. He is much more _______ a German
 
  A. like to be B. liking to be C. likely to be D. likely
 
  17. I had a new tap _______ the day before yesterday.
 
  A. fix B. fixing C. to be fixed D. fixed
 
  18. We couldn’t eat at a restaurant because _______ of us had _______ money on us.
 
  A. all…no B. any…no C. none…any D. no one…any
 
  19. Have you any rooms _______? We’ll stay here for only two days.
 
  A. to spare B. to spend C. to take D. to borrow
 
  20. I was so ______ moved by his words that I couldn’t fall asleep ______ into the night.
 
  A. deep…deeply B. deep…deep C. deeply…deeply D. deeply…deep
 
  参考答案:
 
  1.B 2.C 3.A 4.D 5.C 6.A 7.B
 
  8.A 9.D 10.A 11.B 12.A 13.B 14.D
 

  15.D 16.C 17.D 18.C 19.A 20.D

 

 深圳民治成校学历教育http://ck.xwstudy.com)专注于:成人高考远程教育网络教育)、自学考试会计培训,电脑培训,英语培训,学历教育,深圳自学考试更多咨询电话:0755-29079300     QQ1473822854  

编辑:深圳成人高考

成考考生心得

推荐高校

0755-83129949
0755-29079300
0755-28094099

网络教育

0755-83129949
0755-29079300
0755-28094099

成人高考

0755-83129949
0755-29079300
0755-28094099

自学考试

0755-83129949
0755-29079300
0755-28094099

淘宝培训

0755-83129949
0755-29079300
0755-28094099

网站开发